Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Fadime –Niyazi Polat 4-6 Yaş Kur’an kursu dualarla açıldı

NEVŞEHİR(MHA) Merkez Güzelyurt Mahallesinde Nevşehirli hayırsever İş İnsanı Niyazi Polat ve ailesi tarafından yaptırılan Niyazi-Fadime Polat 4-6 yaş Kur’an kursu için Valimiz Sn. Ali Fidan ve protokol üyelerinin katılımlarıyla açılış programı düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende açılış konuşmasını İl Müftüsü Kazım Güzel gerçekleştirdi. Ayrıca programda Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’da bir konuşma yaptı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan konuşmasında, Hassasiyetleri için hayırsever İş insanı Niyazi Polat ve ailesine teşekkür ederek Kur’an kursunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış programına Nevşehir Valisi Ali Fidan, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay B.Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Halit Açar, İl Müftüsü Kazım Güzel ve hayırsever İş insanı Niyazi Polat ve ailesi ile öğrenci ve öğrenci velileri ile vatandaşlar katıldı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan tarafından hayırsever iş insanı Niyazi Polat ve Fatih Polat’a plaket takdiminden sonra İl Müftümüz Kazım Güzel tarafından yapılan dua ile Fadime –Niyazi Polat 4-6 Yaş Kur’an kursu açıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu