Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nden Ödüllerle Dönen Öğrencileri Tebrik Etti

6-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Üniversiteyi temsil eden ve 3 farklı kategoride ödül alan Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri, ödüllü yemeklerini Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a sundular.

Genç şef adaylarının yaratıcılığını geliştirmek ve ülkemizin farklı yerlerinde gastronomi öğrenimi gören gençlerin bir araya gelmesini sağlamak amacıyla birçok kategoride düzenlenen yarışmalar sonucunda derece alan öğrenciler, ödül aldıkları yemekleri Uçhisar Sanat Yerleşkesinde Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a sundular. Genç Şefler Yarışması’nda birinci olan Meryem Küçükdemirci (Hindistan cevizi paneli hamsi), Üniversiteli Genç Şefler Bireysel Yarışması’nda ikinci olan Barış Aslan (kaya levreği), Üniversiteli Genç Şefler Ekip Yarışması’nda ikincilik kazanan Sabri Alper Demirci (ciğerli soğan dolması), Yasin Emre Özen (kuzu karski) ve Mustafa Can Özlü (Laz böreği) yemeklerini yaptılar.

Karasar, ödül alan öğrencileri ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü hocaları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu