Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Hayvan hastalıkları ari işletme değerlendirme toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir de Hayvan Hastalıkları ve hastalıktan ari işletme değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş başkanlığında yapılan toplantıya; İl Müdür Yardımcısı Necmettin Sapmaz, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdür Vekili Bayram Ökçesiz ile il/ilçe müdürlüklerinde görevli veteriner hekimler, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünden Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Veteriner Hekimler Cüneyt Turan, Hüseyin Çalık, Adem Taşcı katıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş toplantıda yaptığı açıklamasında; “İlimiz hayvancılığının desteklenmesi, geliştirilmesi, hayvansal üretimin artırılması ve hayvanlardan insanlara bulaşabilecek hastalıklar, hayvan pazarları, numune gönderimi konulu bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Hastalıktan Ari İşletmelerinin oluşturulması ile hayvan sağlığının korunması, kaliteli ve sağlıklı süt ve et üretilmesinin yanında ihracat yapabilmesi içinde temel teşkil ettiğini belirtmek isterim” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu