Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

TES. NEVŞEHİR BAŞKANI TAYFUR URGENÇ’TEN FİLİZ KILIÇ’A TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi üyeleri ; Türk Eğitim Sen genel merkezinin aldığı kararla “24 Kasım’da önlük yerine ikramiye istiyoruz.”

Başlığı ile hem ikramiye taleplerini hem de mülakata karşı olduklarını Nevşehir PTT önünde yaptıkları eylem ve basın açıklaması ile hazırladıkları kanun taslaklarını Nevşehir Milletvekillerine göndermişlerdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç Millî Eğitim Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde hem Avanos’a Meslek Lisesi yapımını, hem mülakata karşı açıklamaları, hem de Türk Eğitim Sen’in ikramiye talebini gündeme taşıdı. Bunun üzerine Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınlayarak eğitim çalışanlarının sesi olduğu için Filiz Kılıç’a teşekkür etti.

Başkan Urgenç’in açıklaması şu şekilde;

“Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç’a Öğretmenlere bir maaş ikramiye talebimizi ve ek ders ücretleri artırımını, Avanos okul sorunlarını meclis gündemine taşıdığı için teşekkür ederiz.”

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu