Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı Sahaya İndi

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve Yönetim Kurulu üyeleri Köylüm Turizm Ltd. Şti. Yön. Kur. Bşk. Oğuzhan Köylü'yü ziyaret etti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi İYİ Parti Nevşehir İl Teşkilatı sahaya indi. İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Bu kapsamda İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Alper Atabay ve Muammer Çimen ile birlikte Köylüm Turizm Ltd. Şti. Yön. Kur. Bşk. Oğuzhan Köylü’yü ziyaret ederek bir süre görüştü.

MAKAMDA DEĞİL SOKAKTA OLACAĞIZ

Yerel seçimlerde daha güçlü olacaklarını söyleyen İl Başkanı Parlatan, “Makamda değil sokakta olacağız sloganıyla çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu kapsamda teşkilatımızla beraber omuz omuza vererek ilimizin kanaat önderleri esnafları STK’ları başta olmak üzere vatandaşın sıkıntılarını dinliyoruz. Gerçekten sıkıntı çok fazla. Yerel seçimdeki umutlarımızın arttığını gördük çünkü genel seçimlerde beklediklerimiz olmadı. Halkımızın  söylemlerini taleplerini tek tek not alıyoruz. Ziyaretlerimizdeki aldığımız notları genel başkanımıza da iletiyoruz il başkanları toplantısında genel başkanımıza rapor halinde bunları sunacağız. Halkımızdan iyi Parti’ye ciddi bir teveccüh var. Türkiye’de merkez sahanın boşluğunu doldurabilecek tek alternatif muhalif parti şu an için iyi parti başka da seçenek halkın önünde kalmadı. Bizde bu güvene layık olacağız. Allah’ın izniyle başaracağız bundan hiçbir kuşkumuz yok” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu