Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Özel Altınyıldız Koleji Heyetinden Rektör Aktekin’e Ziyaret

Nevşehir merkez Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın beraberindeki heyet ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özaltın, Genel Müdür Seyrani İpek ve Okul Müdürü Özkan Kılınç ile birlikte makamında ziyaret eden Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, yürüttükleri eğitim faaliyetleri ve çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi. Özaltın ayrıca öğrencilerin eğitimi başta olmak üzere sosyal, kültürel, bilimsel ve diğer alanlarda üniversite ile yapılacak ortak çalışma ve projelere hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve heyete teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin,  ikili iş birliklere büyük önem verdiklerini ve bu kapsamda üniversite olarak yürütülebilecek her türlü ortak çalışma ve projelere açık olduklarını belirtti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu