Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Ziraat odası başkanlarından Taşdemir’e destek

NEVŞEHİR (MHA) 31 Mart 2024’de yapılacak olan mahallî İdareler seçimlerinde Hacıbektaş Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Hacıbektaş Ziraat Odası Başkanı Hakan Taşdemir geçtiğimiz günlerde görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Taşdemir’e Nevşehir, Ürgüp, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Acıgöl, Hacıbektaş ve Kozaklı Ziraat Odası Başkanları hayırlı olsun ve destek ziyaretinde bulundular.

İl ve İlçe Ziraat Odası Başkanları “Hakan başkanımız başarılı, aktif, güzel projeleri olan, liyakatli bir hizmet adamı Hacıbektaş’a çok daha fazla değerler katacağına inancımız sonsuz, kendisine destek olduğumuzu belirterek hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyoruz, biz zafere ulaşacağına inanıyoruz tekrar hayırlı olsun” şeklinde ifade ettiler.

Hangi partiden aday olacağı gibi konuları önümüzdeki günlerde açıklayacağını ifade eden Taşdemir, “nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı bütün oda başkanı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hacıbektaş için her zaman en güzel olan iş ve yatırımları yapmak istiyorum, detayları önümüzdeki günlerde paylaşacağım” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu