Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kırşehir Meslek Kuruluşları İstişare Toplantısı İlimizde Gerçekleştirildi

2024 yılı Şubat ayında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan 6’ıncı Esnaf Şurası hazırlıkları kapsamında esnaf ve sanatkarların sorunlarının yerinde tespit edilmesi amacıyla Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir- Aksaray- Niğde ve Kırşehir illeri İstişare Toplantısı meslek kuruluşlarının katılımı ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ev sahipliğinde ilimizde gerçekleştirildi.

Toplantıya Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Özgür Arzik, Daire Başkanı Nuray Çelik Ceylan, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan CEYLAN, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin ÖZTÜRK, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alim YEŞİL, 4 il Oda Başkanları ve Oda Genel Sekreterleri katılım sağladı.

ESNAF VE SANATKARLARIN ACİL ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantın açılış konuşmasını YAPAN NEVESOB Başkanı Pınarbaşı, esnaf ve sanatkarların acil çözüm bekleyen sorunlarından bahsetti. Akabinde Aksaray, Kırşehir ve Niğde ESOB Başkanları söz alarak esnaf ve sanatkarların sorunlarını dile getirdi. Toplantının ikinci bölümünde Oda Başkanları ve Oda Genel sekreterleri söz alarak 6’ıncı Esnaf Şurasında çözüme kavuşturulması için görüş ve önerilerini söylediler.

Bakanlık yetkililerinin görüş ve önerileri kayıt altına aldığı toplantı sonrası ev sahibi olarak NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı, ilimizde böyle bir toplantı organize ettikleri için Bakanlık yetkililerine ve ilimize gelerek toplantıya katkıları sebebiyle tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu