Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir yeni çevre yolu 2024 yatırım proğramında

Nevşehir 'de özellikle şehir içi trafiğini önemli ölçüde rahatlatması beklenen, Kuzey-Batı Çevre Yolu Projesi 2024 Yılı Yatım Programı’na alındı.

Nevşehir ‘de özellikle şehir içi trafiğini önemli ölçüde rahatlatması beklenen, Avanos yolu üzerindeki Öğretmenevi arkasından başlayarak Terminal Kavşağı’na kadar uzanan Kuzey-Batı Çevre Yolu Projesi 2024 yatırım planına girdi.

Çevre Yolun hayırlı olsun Nevşehir!

Öncelikli olarak 18 uygulaması yapılan 16,75 kilometrelik Kuzey Batı Çevre yolu Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan , AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdülkadir Uraloğlu, ardından Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın İbrahim Şenel ile yoğun görüşmeleri sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylarıyla 2024 yatırım programına alındı.

Proje tutarı 1.809.000.000 TL olarak hesaplanan çevre yolu’nun yatırım planına alınmasıyla birlikte ihale sürecinin başlatılarak ilk kazmanın vurulması bekleniyor.

Nevşehir’in hayali olan Çevre Yolu’nun şehrimize kazandırılmasındaki ilk ve en önemli adım olan yatırım planına alınması sürecinde yoğun emekler sarfeden Sayın Valimiz Ali Fidan’a , AK Parti Milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a, AK Parti İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a , Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Savran’a süreçte verdikleri yoğun destek ve özveri için Nevşehir Halkı adına teşekkür ediyoruz.

Hayırlı olsun Nevşehir!

Savran: “Nevşehir’imize hayırlı olsun…”

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran; “Nevşehir Kuzey Batı Çevre yolu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın 2024 yılı yatırım programına girdi.  Uzun süredir şehrimizin gündeminde olan Çevreyolunun, 2024 yılında yatırım programına alınmasıyla Çevreyolu sorununu çözmüş olacağız inşallah.

Bu süreçte bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ‘a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu ‘na, Nevşehir Valimiz Sn. Ali Fidan ‘a, İl Başkanımız Ali Kemikkıran‘a , Milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ‘a teşekkür ediyorum.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu