Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk’ten Gazi Ziyareti

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Pençe Kilit Harekâtında yaralanan Piyade Teğmen Burak Altıncı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve İlçe Kaymakamı Cüneyt Caner, Pençe Kilit Harekâtında yaralanan Piyade Teğmen Burak Altıncı’ya evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Aktürk: “Vatan size minnettar”

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; “Pençe Kilit operasyonunda görev yaparken saldırı sonucu Gazilik ünvanı kazanan hemşehrimiz P. Tğm. Burak Altıncı ve ailesini Kaymakamımız Cüneyt Caner ile birlikte ziyaret ettik. Kahramanlık anıları ile gazimiz bizleride onurlandırdı ve gururlandırdı.” dedi.

Başkan Aktürk; “Şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz bizlere emanettir. Bu vesile ile şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum” dedi.

Piyade Teğmen Burak Altıncı ve Ailesi Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve İlçe Kaymakamı Cüneyt Caner’e ziyaretleri için teşekkür ettiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu