Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

BİLSEM’de Geleceğimizin Bilim İnsanları ve Mucitleri Yetişiyor

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi bünyesinde Hayat Boyu Öğrenme faaliyeti olarak Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yapılan ''Etkili ve Hızlı Okuma'' ve ''Robotik Kodlama'' kurslarını ziyaret etti.

İl Müdürü, uygulanan ve planlanan projeler ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Atölyeleri ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip çalışmaları inceleyen Yazıcı, bilim ile sanatın buluştuğu Bilim ve Sanat Merkezinin öğrencilere kendi okullarında aldıkları eğitimin yanı sıra burada verilen eğitim ve yapılan etkinliklerin ufkunun açılmasına önemli ölçüde katkı sağladığını belirtti. Öğrencilerin Robotik kodlama alanında temel bilgi ve beceri sahibi olmalarının önemli olduğunu, ilgi ve yetenek alanlarını keşfedebilmelerine odaklanarak üretken bireyler olarak kariyer planlamalarına katkı sağlayacağından bahsetti.

İl Müdürü, H. İncekara Bilim ve Sanat Merkezinde görevli tüm yönetici ve öğretmenlere gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek öğrencilere de başarılar diledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu