Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Türkiye Kamu-Sen yerli ve millidir

NEVŞEHİR(MHA) Türk Sağlık-Sen İstanbul Şubelerinin gerçekleştirdiği işyeri temsilcileri toplantısına Genel Başkanı Önder Kahveci, Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Köse, Kemal Kazak ve Orhan Yılmaz ile İstanbul Şube Başkanları, Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Tahir Akyolal İstanbul şube yöneticileri ve iş yeri temsilcileri katıldılar.

Açılış konuşmasını İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı Ufuk Tuğrul’un yaptığı toplantıda teşkilatışa seslenen Genel Başkanı Önder Kahveci kamu ve sağlık çalışanlarının sorunları ve talepleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkan konuşmasında Türkiye Kamu-Sen’in sendikal mücadelesine dikkat çekerek

“ Türkiye Kamu-Sen yüzde yüz yerli ve millidir. Devleti ebed müddet bilir. Memleket sevdasını ekmek kavgasının önüne koyan Dünya üzerinde kendine has bir duruşu ve tavrı olan sivil toplum örgütüdür. Sendikal mücadelemizde inanmadığımız hiçbir şeyi söylemeyiz.  Ahlak üzerine kurulu bir mücadele yürütüyoruz.  Bir fazla üye yapacağız diye ilkelerimizden ödün vermeyiz. Ay yıldızlı bayrağın altında olmaktan gurur duyan herkese kapımızda gönlümüzde açıktır. Bu sendikanın temsilcisi ve üyesi olmak onurdur. ” dedi.

Kamu çalışanlarının talepleri ile ilgili değerlendirmeler yapan Genel Başkanımız Önder Kahveci “ Vergi dilimlerinin %15’e sabitlenmesi, bayram ikramiyesi, temmuz ayında verilen 8077 TL’lik ilave ek ödemenin taban aylığa yansıması ve emeklilere de verilmesi gereklidir.  Giyim ve çocuk yardımı arttırılmalıdır. Tarihi ve güzelliği ile dünyanın incisi İstanbul’umuzda ne yazık ki kamu çalışanlarımız kalmak istemiyor. Çünkü kira, ulaşım ve kreş gibi bazı temel ihtiyaçlara yönelik harcamaları karşılamak burada kamu çalışanları açısından imkansız bir hal almıştır. Bu durumun önüne geçmek adına büyükşehirler başta olmak üzere lojmanda oturmayan kamu çalışanlarına kira yardımı yapılmalı, ulaşım ve kreş gibi ihtiyaçların kamu çalışanlarına yük olmaması adına düzenlemeler hayata geçirilmelidir.” dedi.

Toplantının ardından Genel Başkanı Önder Kahveci ve Genel başkan Yardımcıları İstanbul Üniversiteler Şube Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu