Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

Nevşehir Milletvekilleri Kılıç ve Çalışkan Bakü’de

Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Azerbaycan'a gözlemci milletvekili olarak gittiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 7 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı erken seçimi nedeniyle Azerbaycan’a gözlemci milletvekili olarak gittiler.

Azerbaycan Seçimlerine Gözlemci olarak katılacak olan Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; “Kıymetli hemşehrilerim, Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA)’yı ve Azerbaycan Dostluk Grubumuzu temsilen Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Erken Seçim Gözlem Heyeti’nde yer alacağım. Bu bağlamda 9 Şubat’a kadar Bakü’de gözlem çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Azerbaycan seçimlerinin şimdiden bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Çalışkan ve Kılıç Azerbaycan Seçimlerine Gözlemci Olarak Katılacak

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; “MHP Nevşehir Milletvekilimiz Filiz Kılıç ile birlikte Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini gözlemlemek üzere Bakü’deyiz. Nevşehirimize dost şehir Bakü’den selamlar…” dedi.

Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ta; “AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Emre Çalışkan ile birlikte Erken Cumhurbaşkanlığı seçimlerini gözlemlemek üzere tek millet iki devlet olduğumuz can Azerbaycan’ımızın başkenti Bakü’deyiz. Can Azerbaycan’ımızdan, can Nevşehir’imize selam olsun” dedi.

Kılıç; “Tek millet, iki devlet olduğumuz; dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan’da 7 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan erken Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için TÜRKPA heyeti, seçim için gelen milletvekillerimiz ve Türk Cumhuriyetlerinden gelen milletvekillerimiz ile Azerbaycan’da Büyükelçiliğimizin tertiplediği resepsiyondayız”.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu