Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Hangi tedbirler alındı

Seçim güvenliği toplantısı, Vali Ali Fidan Başkanlığında düzenlendi. Düzenlenen toplantıda hangi tedbirlerin alınacağı konuşuldu.

Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımlarıyla, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesinde huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla düzenlenen “Seçim Güvenliği” Toplantısı, büyük bir katılımla gerçekleşti.

Toplantıda, seçim sürecinin sorunsuz bir şekilde geçmesi için alınacak tedbirler ve güvenlik önlemleri detaylı bir şekilde ele alındı. Vali Ali Fidan, seçim sürecinin demokratik bir ortamda ve huzur içinde gerçekleşmesi için gereken her türlü desteğin sağlanacağını vurguladı. Toplantıda yer alan kurum yöneticileri, seçim sürecinin her aşamasında koordinasyon içinde çalışacaklarını ve gerekli önlemleri alacaklarını belirttiler. Seçim günü huzur ve güven içinde oy kullanma imkanı sunulması için titizlikle çalışılacağı belirtildi.

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu