Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ’de Öğretim Üyelerine Cübbe Giydirme Töreni Düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de 2023-2024 yılları arasında profesör ve doçent ünvanı alan öğretim üyeleri için cübbe giydirme töreni düzenlendi.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu’nda düzenlenen törene; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Fındık ve Prof. Dr. Mutluhan Akın, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Adem Çatak ve Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç, ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Rumeli, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, belirledikleri hedefler doğrultusunda üniversitenin fiziki yapılanmasının yanı sıra akademik kadrosunu da her geçen gün güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Aktekin, “Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda yeni açtığımız ve açmayı planladığımız bölüm ve programlarımızın yanı sıra akademik kadromuzu da her geçen gün güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından üniversitemize verilen kadro dâhilinde atama süreciyle ilgili tüm işlemlerini tamamlayan akademik personelimizin atamalarını da gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Bugün ise 2023-2024 yılları arasında yükselme göstererek profesör ve doçent ünvanı alan 12 profesör ve 49 doçentimizin cübbelerini giydirmenin haklı gurur ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Tüm öğretim üyelerimize şahsım ve üniversitem adına yeni ünvan ve görevlerinin tekrardan hayırlı olmasını, özverili çalışmalarının bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Törenin sonunda Rektör Aktekin’in yanı sıra ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Rumeli, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mutluhan Akın ve Prof. Dr. Özlem Fındık, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç ve Prof. Dr. Adem Çatak tarafından akademisyenlere cübbeleri giydirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu