Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerSiyaset

Nevşehir Milletvekili Kılıç’tan Kayseri Milletvekiline Ürgüp

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof Dr. Filiz Kılıç, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'e “Hayalde gör düşte gör” cevabı...

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’in sosyal medya hesabından “Ürgüp’ü de aldık.” sözlerine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof Dr. Filiz Kılıç’tan cevap gecikmedi.

“Kılıç; “Hayalde gör düşte gör”

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Nevşehir Milletvekili Prof Dr. Filiz Kılıç; “Ürgüp’ün güzel bir türküsü var; “Hayalde gör düşte gör.” diye… Ortada kesinleşmiş bir sonuç yokken, hayalinde düşünde gördüğü gibi sonuç tayin etmeye çalışanların hukukî süreci baltalamasına müsaade etmeyeceğiz. Hak yerini bulsun, Ürgüplü hemşehrilerimizin iradesi en doğru şekilde tecelli etsin diye verdiğimiz mücadeleye saygı duymayı öğrenecekler.” ifadesinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; “Ürgüp’ü de aldık. İtirazlar var diğer partilerin. Ne kadar itiraz ederlerse etsinler kaybetmeye alışacaklar. Şu an başkanlarımız ile birlikte Ürgüp adliyesindeyiz ne hakkımızı yediririz ne de kimsenin hakkını yeriz.” ifadelerinde bulunmuştu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu