Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Vekil Özgün’den seçim açıklaması

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, seçim açıklamasında bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrası belediye başkanı seçilen tüm adaylara başarılar dileyerek seçim açıklamasında bulundu.

Milletvekili Süleyman Özgün yapmış olduğu açıklamasında, ”  Değerli Nevşehirli Hemşerilerim,

31 Mart Pazar Günü gerçekleşen yerel seçimleri geride bıraktık. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın siyasi düsturuyla milletimizin iradesiyle şekillenen bu sonuçlara saygı duyuyor ve halkımızın tercihine saygıyla yaklaşıyoruz. Her seçim demokratik bir süreçtir ve halkımızın tercihine saygı göstermek demokrasinin temel taşlarından biridir. Bizler AK Parti olarak, bu sonuçları değerlendirip halkımızın beklentilerine daha iyi cevap verebilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bugüne kadar gerek Belediye Başkanı gerek İl Genel Meclis Üyesi gerek Belediye Meclis Üyesi olarak Nevşehir’imize hizmet eden herkese şükranlarımız sunar, Yeni Seçilen Belediye Başkanlarını, İl Genel Meclis üyelerini ve Belediye Meclis üyelerini tebrik eder, Yeni Görevlerinde başarılar dilerim. Bizler için en değerli olan şey, Nevşehir’in huzur ve refahıdır. Bu doğrultuda, gelecek dönemde de Nevşehir’imizin kalkınması ve gelişmesi için gayret göstermeye devam edecek bu doğrultuda atılan her adımı destekleyeceğiz.” ifadesini kullandı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu