Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

İHH Nevşehir’de 705 çocuğa bayram sevinci yaşattı

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği, il genelinde 705 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayram kıyafeti ve ayakkabı yardımı yaptı.

Yıl boyunca il genelinde kayıtlı olan yetim çocuklara yönelik etkinlik ve destek faaliyetleri ile yüzleri güldüren İHH, Ramazan Bayramı öncesinde de yine çocukların yüreğini güldürdü.

İHH, Nevşehir genelinde 305’i yetim 400’ü ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları olmak üzere 705 çocuğa bayramlık kıyafet ve ayakkabı hediye etti.

Öte yandan zekat bağışları da Nevşehir’deki onlarca aile elden nakit olarak teslim edildi.

İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, İHH olarak “İyilik Her Zaman Her Yerde” sloganıyla çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Bu yıl Ramazan ayında Nevşehir il merkezi, ilçeler, belde ve köylerde yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıtımı yapıldığını, zekat bedellerinin nakit olarak ihtiyaç sahiplerine teslim edildiğini, Gazze ve farklı mazlum coğrafyalarda yardım ve iftar faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Öncel, hayırseverlerin destekleriyle bayram öncesinde de çocukların sevindirildiğini belirtti.

Öncel, İHH’nın faaliyetlerinin kesintisiz sürdüğünü 21 Nisan’da da binlerce ton insani yardım taşıyan Özgürlük Filosu’nun Gazze’ye hareket edeceğini aktardı.

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu