Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Dikkat! Sakın dolandırılmayın

Nevşehir'de dolandırıcılar iş başında. Dolandırıcılar vatandaşları iş vaadiyle, yönetici ve birim amirlerini ismini kullanarak vatandaşlardan para talebinde bulunmaya başladı.

Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürlüğü yöneticileri ve birim amirlerinin ismini kullanarak kendilerinden para talebinde bulunan kişilere karşı dikkatli olunması noktasında  vatandaşlara uyarı geldi.

DSİ 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son günlerde kurumun bölge müdürlüğü yönetici  ve birim amirlerinin  adını kullanarak dolandırıcılık yapıldığı şikayetleri gelmeye başladığı belirtildi.

DSİ 12. Bölge Müdürlüğü, ” Son günlerde kurumuzun, bölge müdürlüğümüz yönetici ve birim amirlerinin adı asılsız olarak kullanılarak dolandırıcılık yapıldığı şikayetleri alınmaktadır.  Bazı kişi ya da kişilerce kurumumuz adına iş ilanları söylentisi yayılarak, aradıkları kişilere ” Bölge Müdürlüğümüzde çalıştırılmak üzere personel alımı yapıldığı ve bu kadrolara atanmak üzere para talep edildiği” şeklinde kurumumuzda yer almayan asılsız isimler referans gösterilerek iş başvurusunda bulunan kişilerde para talep edildiği tespit edilmiştir.  Bölge Müdürlüğümüz personel alım ilanları web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır. Bu tür bir arama ile karşılaşan değerli vatandaşlarımız  bu aramalara itibar etmemeleri ve acilen güvenlik güçlerine müracaatta bulunmaları rica olunur. ” ifadelerine yer verildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu