Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Filiz Kılıç’tan mesaj var!

MHP Genel Merkezi’nde yeni görevlendirme yapılan Prof. Dr. Filiz Kılıç’tan Nevşehirliye mesaj var.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez yeni A takımı geçtiğimiz günlerde kamuoyu le paylaşıldı. Geçmiş dönemde Parti içi eğitim, siyaset ve liderlik okulundan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi yürüten Nevşehirli Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın görevi değişti. Kılıç’ın bulunduğu makama Zuhal Topçu getirilirken, kendisi MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirildi. Bu durum Nevşehir’de büyük yankı uyandırdı.

Görevlendirmenin hemen ardından açıklama yapan Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in takdir ve tensipleriyle MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bilge Liderimizin, Gazi Meclisimizdeki Vekili olmaktan onur ve şeref duyduğumu belirtiyor, Bilge Liderimize sonsuz saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

KILIÇ’TAN NEVŞEHİR VURGUSU

Ardından da Nevşehirlilere bir çağrıda bulunan Kılıç, “ Ankara’da Nevşehir’i en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz.  Şehrimizin her köşesine güzel hizmetler getirebilmek için kolları sıvadık. Yepyeni yatırımların şehre kazandırılması adına Bakanlıklar ile bire bir görüşmeler yapacağız. Bu şehirde yaşayan her bir ferdin sorumluluğu üzerimizdedir.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu