Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp Belediyesinin borcu açıklandı

Belediye'nin yeni başkanı merak edilen borç durumuna açıklık getirdi. İşte borç...

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerinde Ürgüp Belediye Başkanı seçilen Ali Ertuğrul Bul,  ilk mesai gününü yaptı. Başkan Bul, belediyede çalışan vatandaşlarla tanıştı. Daha sonra mali işler birimine giderek belediyenin finansal durumunu inceledi.

Uzun süren incelemelerin ardından k sosyal  medya hesabından kamuoyunu bilgilendirme yapan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, ” Sevgili Ürgüplü hemşehrilerim. Bayram tatili nedeniyle bugün ilk mesai günümü yaptım. Belediye ana binada çalışan arkadaşlarla ile tanıştık. Mali İşler Birimi yöneticimiz verdiği bilgilere göre belediyemizin bugün itibari ile  vadesi gelmiş veya ay sonuna kadar gelecek 68 trilyon 857 bin 814 Türk Lirası borcu var. Ay sonuna kadar kullanılabilecek serbest parası ise 9 trilyon 110 bin 641 Türk Lirası’dır. Bu dönemde ne tür çalışmalar yapacağımızı da sizlerle paylaşacağım” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu