Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

İlköğretim haftası sportif etkinlikleri projesi Kavak kasabasında yapıldı

NEVŞEHİR(MHA) Kavak Recep Tayyip Erdoğan İlkokulunda öğrencilerin okula keyifle devam etmesi, kaygılarının azalması ve sporla tanışmaları için etkinlik düzenlendi. Etkinliğe İl Müdürü Muhsin Özdemir, Şube Müdürü Fatma Nihan Adıyaman, antrenörleri, liderler ve gönüllü gençler katıldı.

Etkinlikte öğrenciler gruplar halinde antrenörlerimiz ve öğretmenleri eşliğinde, çemberle iş birliği oyunu, çift ayak atlama oyunu, dairesel bayrak koşusu, el değdirerek bayrak koşusu, fasulye torbası atma, halat çekme, koordinasyon koşusu, badminton ve puanlı hedef oyunlarını sırası ile oynayarak kıyasıya mücadele ettiler.

İl Müdürü Muhsin Özdemir; “Yeni eğitim – öğretim yılına başlayan ilkokul öğrencilerimizin gönüllerince eğlenip spor yaptığı etkinlikte miniklerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak birçok alanda sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenliyoruz. Bu anlamda bugün Kavak Recep Tayyip Erdoğan İlkokulunda yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerimizin sporla tanışmaları amacıyla böyle bir etkinlik düşündük. Çocuklarımızı küçük yaşta sporla tanıştırıp sporu tabana yaymak için bu faaliyetleri artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Etkinliğin sonunda hazırlanan çeşitli hediyeler İl Müdürü Muhsin Özdemir tarafından Kavak Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu öğrencilerine teslim edildi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu