Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NGC’den Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider’e ziyaret

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti heyeti, yeniden Bakan Yardımcısı olarak atanan Ebubekir Gizligider’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan NGC Başkanı Ekici, yeniden Bakan Yardımcısı olarak atanan Gizligider’i tebrik ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gizligider’in Bakan Yardımcılığı döneminde Nevşehir’in önemli kazanımlar elde ettiğini belirten Ekici, “Görevinin devam etmesi tüm Nevşehir’i olduğu gibi bizi de sevindirdi. Bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmaların bundan sonra da devam etmesini diliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gizligider’de Başkan Ekici ve beraberindekilere teşekkür etti.

Nevşehir’in her şeyin en güzeline layık olduğunu kaydeden Gizligider, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Nevşehir için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Başkan Ekici, ziyaretin anısına Gizligider’e Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu