Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Fahri Konsolos ve Turizmci Ömer Tosun’dan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

Nevşehir ve Kayseri Bölgesi Brezilya Fahri Konsolosu Ömer Tosun, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Nevşehir ve Kayseri Bölgesi Brezilya Fahri Konsolosu aynı zamanda Kapadokya Alanı Turizm Yatırımcıları Derneği (KAPYAD) Yönetim Kurulu ve Indigo Group Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun, NEVÜ’nün bölge turizminin geliştirilerek çeşitlendirilmesi, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli ara ve üst eleman ihtiyacının karşılanmasına yönelik yürüttüğü çalışma ve projelerin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Fahri Konsolos Ömer Tosun’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kurulu  (YÖK)’ün belirlediği ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak üniversite – turizm iş birliğine büyük önem verdiklerini söyledi. Aktekin bölgenin diğer istihdam alanlarıyla birlikte belirlenen hedeflere ulaşılması için üniversite bünyesinde bulunan Turizm Araştırma Enstitüsü, Turizm Fakültesi,  Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksek Okulu ve diğer ilgili birimler ile turizm sektöründe yürütülen her türlü projeye destek olduklarını bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu