Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

TÜRK EĞİTİM SEN; UÇHİSAR KALESİNDEN GÜVERCİNLİK’E PANOGRAFİK TUR VE ZEMİ VADİSİNDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi başkan yardımcısı Nevü-Endüstri Mühendisi Abdullah Çamcı başkanlığında Uçhisar kalesinde panografik tur yaptı. Uçhisar’ı adımladı. Sonrasında Zemi vadisinde doğa yürüyüşü düzenledi. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı vadide katılımcılar bülbül ve rüzgar sesleri arasında aşk ile yürüdü.

Türk eğitim Sen Başkan Yardımcısı Abdullah Çamcı; Türk Eğitim Sen eğitim çalışanlarına huzurlu bir çalışma ortamının oluşturulması için yaptığı hukuksal ve eylemsel mücadelenin ve sosyo ekonomik seviyesini yükseltmek için özlük ve mali haklarının geliştirilmesi mücadelesinin yanında üyeleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve sosyal ve kültürel faaliyetlere de ayrıca önem vermektedir. Bugün sendikamızın kıymetli üyelerini Uçhisar’da ağırlamaktan ayrıca bahtiyarlık duydum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Uçhisar kalesinde bizleri ağırlayan ve ikramlarda bulunun Uçhisar belediyesine de teşekkürü borç bilirim. dedi.

Türk Eğitim Sen şube başkanı Tayfur Urgenç yaptığı konuşmada; Türk Eğitim Sen’i Nevşehir’de 2140 üyeyle yetkili sendika yapan kıymetli eğitim çalışanlarına teşekkür eder, bu doğa yürüyüşümüzü Yetki yürüyüşü olarak adlandırıyorum. İfadelerini kullanarak bir izci ve oymakbaşı olarak Uçhisar kalesinin tarihi, Güvercinlik vadisi ve Zemi vadisi hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Uçhisar kalesi ve şehir içi turundan sonra Zemi vadisinde 6 km’lik doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Katılımcılara vadi ortasında pişirilen yemek ikramında bulunuldu. Doğa yürüyüşü Göreme Açık Hava Müzesi yolunda sona erdi. Katılımcılar minibüslerle Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi önüne getirilerek etkinlik sona erdi.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu