Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir halkına Hatem turdan bir hizmet daha

Nevşehir'in ilk ve tek yerli firması olan Hatem Turizm Hac ve umre de insanlarımıza hizmet etmeye devam ediyor.

Nevşehir Halkına Hizmette Öncü Firmamız Hatem Turdan Bir Hizmet Daha…

İlimiz Nevşehir’in ilk ve tek yerli firması olan Hatem Turizm Hac ve umre de insanlarımıza hizmet etmeye devam ediyor. 20 Aralık 2023 tarihinde Kapadokya Havalimanından direk uçuşla Cidde’ye ulaşacak olan Umrecilerimiz gönül huzuru içinde Mekke’ye ulaşacak ve umre ibadetlerini yerine getirecekler.

Firma yetkilisi Hasan Hüseyin Karakaya yaptığı açıklama da Nevşehirliye hizmet için var olduklarını, insanımızın mağduriyet yaşamaması için Kapadokya Havalimanından 20 Aralık 2023 tarihinde THY ile anlaşarak umrecilerimizi uçuracaklarını söyledi. Pandemi öncesi dönmede de defalarca Nevşehir’den direk uçuşla şehrimizin insanlarına hizmet verdik. Bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceğiz. Vatandaşın teveccühü ile uçak koltuklarının hızla azaldığını belirten Karakaya umreye gidecek vatandaşlarımızın bir an evvel müracaatları yapmaları gerektiğini belirtti.

#mennuniyetbaşarıdır sloganıyla yola çıkan Hatem turizm, hizmet nimettir diyerek en güzel hizmeti en uygun fiyata verme çabasında. Vatandaşlarımızın teveccühü ile Hac ve umre konusunda tecrübeli görevlileriyle en güzel hizmeti verme çabasında olan firma şehrimize artı değer katıyor.

GAYRET BİZDEN BAŞARI VE İNAYET ALLAH’TANDIR…

Hacca Hatem Turizm Kalitesiyle Gidin

Hac vazifenizi Hatem Turizm kalitesiyle gerçekleştirmek için aşağıdaki adres ile hemen iletişime geçebilirsiniz

“Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin…”

Detaylar için arayın!

Hasan Karakaya: 0 543 453 50 50

“Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin…”

Hatem Turizm – Hasan Hüseyin Karakaya

Adres: Yeni Mahalle. Okul Sokak. No: 27/ 1 Nevşehir

Telefon: 0 384 212 99 96

GSM: 0543 453 50 50 – 0 535 458 89 32

https://www.facebook.com/hatemturizm

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu