Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

‘Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ile ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Nevşehir’de büyük bir coşku ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nevşehir Valiliği koordinesinde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı. Nevşehir Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan program, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2 Nolu Çim sahasında devam etti. Programa katılan Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar geleceğin teminatı olan çocukların bayram sevincini paylaştı.

Burada düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’nın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ile başladı. Öğrenciler adına yapılan konuşma ve öğrencilerin ‘Hoş geldin 23 Nisan’  ve ‘Egemenlik Ulusundur’ başlıklı şiirleri okumaları ile devam eden programda okullar zeybek, geleneksel çocuk oyunları, halk oyunları, mehter takımı ve tekvando gösterilerinde bulundu.

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı’nın eğitimli at ve köpek gösterimi ve 19 Mayıs İlkokulu öğrencilerinin ayyıldız koreografisinin ardından program, 23 Nisan dolayısıyla yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu