Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Kapadokya Alanı istişare ve değerlendirme toplantısı

Kapadokya Alan Başkanlığı sınırları içerisinde yer alan yerel idarelerin yöneticileri ile “Kapadokya Alanı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Kapadokya Alan Komisyonu Başkanı Birol İnceciköz’ün başkanlığında, Alan Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum temsilcileri ve Kapadokya Alan Komisyonu üyeleri katıldı.

Alan Başkanlığı’nın bölgeyi koruma ve yaşatma adına yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgilerin verildiği toplantıda belediyelerin beklentileri dinlendi. Belediyelerin dile getirdiği görüş ve beklentilerin dikkatle değerlendirileceğinin altı çizildi, Alan Başkanlığı ile yerel yönetimler arasındaki hızlı ve doğru bilgi akışının önemi vurgulandı.

Toplantıda ayrıca Kapadokya Alan Başkanlığı ile yerel yönetimlerin yürüttüğü tüm faaliyetlerin hız kazanması ve olası sorunların en kısa sürede çözümlenmesi adına atılacak adımlar istişare edildi.

Alan Başkanlığı uzmanları tarafından incelenen ve Alan Komisyonu gündeminde görüşülen konular ile alınan kararlara yönelik işleyiş süreci hakkında Belediye Başkanları bilgilendirildi. Bu sürecin en doğru ve sağlıklı şekilde ilerlemesi adına yürütülen çalışmalar hakkında detaylı açıklamalarda bulunuldu.

Toplantıda, bölgenin kalkınması ve gelecek kuşaklara miras bırakılması noktasında Kapadokya Alan Başkanlığı’nın atacağı her adımın yanında yerel yönetimlerin görüş, öneri ve desteklerinin önemi üzerinde duruldu.

Bölgenin korunup gelecek kuşaklara aktarılması misyonu kapsamında iş birliği ile hareket etmenin önemi de dile getirildi.

Toplantının sonunda Kapadokya Alan Başkanlığı ile yerel yönetimlerin yürüttüğü her çalışmada birlik ve beraberlik mesajı verildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün toplantıya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Kapadokya Alan Başkanlığı’nda turizm bölgesinde yer alan ilçe ve beldelerde uygulaması tamamlanan ve devam eden projeler hakkında istişare, değerlendirme ve bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu