Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

MBA Okulları Projeler Koordinatörü Selin Ural’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

MBA (Modern Bilimler Akademisi) Okulları Projeler Koordinatörü Selin Ural, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Ziyaretlerinde başta eğitim faaliyetleri olmak üzere yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi veren MBA Okulları Projeler Koordinatörü Selin Ural, üniversite ile de ortak yapılması planlanan çalışmalara değindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MBA Okulları Projeler Koordinatörü Selin Ural’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin ise kurumlar arası iş birliklerine büyük önem verdiklerini ve birçok alanda ortak proje ve çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Aktekin bu kapsamda üniversite olarak eğitim, seminer, konferans ve diğer alanlarda kendilerine her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Rektör Aktekin ve Koordinatör Ural daha sonra üniversite iş birliğinde yapılabilecek faaliyetler üzerine bir süre görüştü.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu