Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Türk Eğitim Sen Nevşehir’de Yetkili Sendika Olmuştur

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Algıyla değil resmi rakamlarla Türk Eğitim Sen Nevşehir’de yetkili sendika olmuştur.

İfadesini kullanarak dava ve yol arkadaşlarına teşekkür ederek sendikaların resmi üye sayılarını bir tablo halinde paylaşarak yazılı basın açıklamasında bulundu.

Başkan Urgenç yetki süreci ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu;

“Türk Eğitim Sen 30 yıldır sendikal faaliyetinde ne iktidarların saha sorumluluğunu ne marjinal ideolojilerin temsilciliğini ne de terör unsurlarının taşeronluğunu yapar. Türk Eğitim Sen; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ve kuruluş değerlerini temel ilke kabul ederek, kırmızı çizgi kabul etmiştir. Türk Eğitim Sen’de Anayasanın ilk üç maddesinde ifadesini bulan Türkçemizi, bayrağımızı, İstiklal Marşımızı, İnsan haklarına saygıyı, laikliği, Cumhuriyeti Atatürk’ü görürsünüz. Türk Eğitim Sen; Türk Milletinin milli refleksi, Kuvayı Milliyesi, Müdafayı hukuk cemiyetidir. Tüm bu milli reflekslerinin yanında çalışanların özlük ve mali haklarını İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ışığında geliştirmeyi hedefleyen Türk Eğitim Sen çalışanların sosyo ekonomik refah ve yaşam seviyesini büyük ve müreffeh Türkiye ülküsüyle gerçekleştirmeyi amaç edinmiştir.

İnandık başaracağız dedik 2023 yılında Türk Eğitim Sen’i Nevşehir’de 2140 net üye ile hep birlikte yetkili sendika kıldık. İlçeler bazında ise Nevü, Gülşehir Avanos, Kozaklı, Ürgüp’te eğitim çalışanlarının teveccühü ile yetkili sendika olduk. Şimdi sıra tüm Türkiye’de Türk Eğitim Sen’i yetkili sendika olarak çalışanların gerçek temsilcisi yapmaktır. Katkı ve desteklerinden dolayı her bir üyemize, teşkilatımızın her bir mensubuna, eğitim çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki gelecek eğitimle gelecek.”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu