Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Özgün, Nevşehir Aksaray yolundaki çalışmaları yerinde inceledi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran Nevşehir -Aksaray yolundaki çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş Nevşehir -Aksaray yolundaki çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemeler neticesinde yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; “Acıgöl çevreyolu için yollardayız. Nevşehir -Aksaray yolundaki çalışmaları incelemek, yol inşaatındaki problemleri yerinde çözmek için il Başkanımız Ali Kemikkıran, Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş ve Yüklenici firma yetkilileri ile incelemelerde bulunduk.”

Kemikkıran;  “Acıgöl çevreyolu için yollardayız.”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; “Nevşehir -Aksaray yolundaki çalışmaları incelemek, yol inşaatındaki problemleri yerinde çözmek için Milletvekilimiz Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş ve Yüklenici firma yetkilileri ile incelemelerde bulunduk.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu