Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

NEVŞEHİR HALKINA HİZMETE TALİBİZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 28.dönem Nevşehir milletvekili adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç seçim çalışmaları esnasında yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Doğup, büyüdüğüm bu topraklara ve Nevşehirli hemşerilerime uzun yıllardan beri hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Kurucu rektör olarak atandığım üniversitemizde yaklaşık dokuz yıl canla başla görev yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devletimizin ve hayırsever hemşerilerimizin destekleri ile bugün herkesin gıpta ile baktığı üniversitemizi kurduk. Sadece bu toprakların çocukları değil başka şehirlerden gelen evlatlarımız da bu okullarda eğitim görüyorlar.

Aynı şevk ve heyecanla bugün de sizlere hizmet etmek için göreve talibim. Bilgi birikimimi ve tecrübelerimi sizler için, şehrimiz için kullanmak istiyorum. Cumhur ittifakının önemli bir bileşeni olan MHP saflarında katıldığım bu yarışta yıllardan beri içinde yaşadığım, sorunlarını bildiğim şehrimize ve siz değerli hemşerilerime önemli hizmetlerimin olacağını biliyorum.

Benim en büyük referansım yaptığım hizmetlerdir. Bu şehirde dikili bir ağacı, çakılı çivisi olmayanlarla oyalanacak, boş laflarla ve kısır çekişmelerle kaybedilecek vakit yoktur. Sizlerin desteği ve teveccühü bizlerin daha çok çalışmasına ve yeni hizmetler yapmalarına vesile olacaktır. Sonuçta kazanan Nevşehir halkı ve Nevşehir olacaktır.”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu