Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

TÜGVA Nevşehir İl Yönetiminden Rektör Aktekin’e Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Muhammed Furkan Nalçacıoğlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği görevine atanan Muhammed Furkan Nalçacıoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yusuf Furkan Onmuş, Yusuf Olgun ve Üniversite Koordinatörü Vatan Cingitaş’ı makamında kabul eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Nalçacıoğlu ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması ve başarılı çalışmalar temennisinde bulunan Rektör Aktekin, üniversite olarak kamu yararına ve özellikle gençlere yönelik önemli çalışmalar yürüten TÜGVA ile bundan sonraki süreçte de iş birliklerinin devam edeceğini kaydetti.

TÜGVA olarak yaz dönemi için planladıkları program ve faaliyetler hakkında Rektör Aktekin’e bilgi veren İl Temsilcisi Nalçacıoğlu ve beraberindekiler, ülkenin teminatı olan gençlerin eğitim-öğretimleriyle birlikte sosyo-kültürel alanlarda da gelişimlerine katkı sağlayacak her türlü proje ve faaliyetlere büyük önem verdiklerini söyledi. Nalçacığoğlu ve heyet bu doğrultuda NEVÜ’de eğitim gören gençlere sunmuş oldukları imkânlardan dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine de ayrıca teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu