Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir’in yeni İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı oldu

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Yusuf Yazıcı, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Milli Eğitim Bakanlığı Koordinasyon Birimine görevlendirildi. Polat’ın yerine Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Yusuf Yazıcı atandı.

27.12.2021 tarihinde Nevşehir Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Memet Polat, yaklaşık iki yıldır bu görevde bulunuyordu. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Milli Eğitim Bakanlığı Koordinasyon Birimine görevlendirmesi yapılan Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, veda ziyaretlerine başladı.

Yozgat’ta yaklaşık 8 yıldan bu yana İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Yusuf Yazıcı, Nevşehir’e asaleten atandı.

Nevşehir’de yeni İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’nın Cuma günü göreve başlaması bekleniyor

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI Kimdir?

1966 Yılında Sorgun’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Sorgun’da tamamladı. 1988 yılı yaz döneminde Bolu Eğitim Yüksekokulu’ndan mezun oldu. 1999 yılında Anadolu Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü´nde lisans eğitimini tamamladı.

Sınıf öğretmenliği, okul müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu, Bakanlığımız tarafından açılan Okul ve Kurum Yöneticiliği Seçme ve Değerlendirme Sınavı ile Taşra Teşkilatı Yöneticiliği Seçme ve Değerlendirme Sınavlarını kazandı.

Yurdumuzun çeşitli yerlerinde öğretmenlik ,okul müdür yardımcılığı ,okul müdürlüğü ,şube müdürlüğü ,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı.

16 haziran 2014 yılından itibaren yürüttüğü Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden sonra 25 Ekim 2017 tarihinden itibaren Yozgat il Milli Eğitim Müdürlüğü’ne görevlendirildi.

Kamu kurumlarında çalıştığı süre içerisinde, 2 adet Aylıkla Ödül, 6 adet Takdir Belgesi , 12 adet Teşekkür Belgesi, 6 adet Başarı Belgesi , 1 adet Üstün Başarı Belgesi ve 1adet ödül ile takdir edilmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu