Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Vali İnci Sezer Becel ve Rektör Aktekin’den Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,  Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i makamında ziyaret ederek kendilerine hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı Vali İnci Sezer Becel ve Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e teşekkür eden Bakan Tekin, eğitim-öğretim faaliyetleri, üniversite ve kent hakkındaki proje ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Gerçekleştirilen kurumsal proje ve çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımının yapıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Aktekin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin akademik ve fiziki yapılanması,  eğitim-öğretim faaliyetleri, Yükseköğretim Kurulu (YÖK)  tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamında gerçekleştirilen proje ve çalışmalar, yeni kurulan fakülte, akademik birim, bölüm ve programlar gibi hususlarda Bakan Tekin’e bilgi verdi.

Bakan Tekin’e kentte sürdürülen milli eğitim faaliyetleri, proje ve çalışmalarla ilgili bilgi aktaran Vali İnci Sezer Becel, Nevşehir’e hak ettiği hizmetlerin kazandırılması ve şehrin marka değerini artırmak için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti.

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu