Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF YAZICI 20 TEMMUZ İLKOKULU VE ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, 20 Temmuz İlkokulu ve Anaokulunu ziyaret ederek okul müdürü Fatma Aygün'den okul hakkında bilgi aldı.

Sınıfları ziyaret eden İl Müdürü öğrencilerle sohbet ederek eğitim süreçleri hakkında gözlemlerde bulundu. Okulun birimlerinde de incelemelerde bulunan Yazıcı, öğretmenler odasını da ziyaret etti. Öğretmenlerin taleplerini, görüş ve önerilerini alarak öğretmenlerin görüş ve önerilerini herzaman beklediklerini, başarının birlik, beraberlik, takım ruhunun benimsenmesi ve ortak hareket edilmesiyle mümkün olduğunu vurguladı. İlimizde ve okulda birlik ve berberliğin güzel örneklerine şahit olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden İl Müdürü, emek ve gayretleri için okulun yönetici, öğretmen ve çalışanlarına teşekkür etti.

Bakanlık tarafından başlatılan ”Dilimizin Zenginlikleri Projesi” ile ilimizde yeni uygulamaya konulan dokuz tane projenin tüm eğitim camiası tarafından sahiplenilmesi ve azmi ile hedeflerine ulaşacağını belirten  Yazıcı, projeler ve eğitim süreçleri ile çoklu zeka ve yapılandırıcı eğitim hakkında bilgiler aktardı. Öğrencilerin eğitim süreçlerinde daha etkin olmasının gerekliliğini belirterek derslerin işlenişinde öğrencilerin aktif konumda olmalarının akademik ve duygusal gelişim açısından öneminden bahsetti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu