Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSpor

Sporcularımıza milli davet

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in gururu Atletizm sporcuları Mert Hanifi Odacı ve İbrahim Gökgöz, 08-30 Aralık 2023 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan Atletizm Milli Takımına kampa davet edildi.

İki genç yetenek, İzmir’de gerçekleştirilecek olan Milli Takım Kampı’nda ülkemizi 2024 yılında yapılacak olan Atletizm Avrupa Yıldızlar Şampiyonasında temsil etme fırsatı elde ettiler.

Genç atletlerin başarılı performansları ve katıldıkları yarışmalardaki üstün dereceleri, milli takım antrenörlerinin dikkatini çekerek bu özel daveti almalarına sebep oldu. Nevşehir Atletizm camiası adına gurur verici bir gelişme olan bu davet, genç sporcuların yeteneklerini bir kez daha kanıtlamaları açısından önemli bir fırsat sunuyor.

2024 yılında yapılacak olan Atletizm Avrupa Yıldızlar Şampiyonası barajını İbrahim Gökgoz 800 metreyi 1.53 derecesiyle koşup geçerken, Mert Hanifi Odacı ise 2000 metre engeli 6.05 derecesiyle geçti. Temmuz ayında yapılacak olan Şampiyonaya hazırlanıp ülkemize madalya ile dönmeyi hedefleyen sporcularımız Mert Hanifi Odacı ve İbrahim Gökgöz, milli takım kampında diğer yetenekli sporcularla bir araya gelerek tecrübe kazanacak ve Türkiye’yi 2024 yılında yapılacak olan Atletizm Avrupa Yıldızlar Şampiyonasında uluslararası arenada temsil etme şansı yakalayacaklar. Bu davet, genç atletlerin kariyerlerindeki önemli bir dönemeç olma niteliği taşıyor ve Nevşehir sporseverlerini heyecanlandırıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Mert Hanifi Odacı ve İbrahim Gökgöz’e başarılar dilerken, genç sporcuların ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancını bir kez daha vurguladı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu