Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir UMKE ekibi depremde yaşadıkların anlattı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat depremlerinde 11 ilimiz etkilenirken, asrın felaketiyle adeta yerle bir olan deprem bölgesinde görev yapan Nevşehir 112 Personeli yaşadıklarını paylaştı.

Kızım deprem bölgesine gideceğimi öğrendiğinde bir resim çizmişti

6 Şubat Depremlerinde  Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Gülşehir 2. Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda A.T.T. olarak görev yapan  Elif Buket Gürlevik gönüllü olarak görev aldı. 8 yaşındaki kızım deprem bölgesine gideceğimi öğrendiğinde bir resim çizmişti benim için kucağımda bir çocuk  o çocuğu enkazdan kurtarmak için oraya gitmem gerektiğini söylemişti .. bölgede ki ilk vakamız da o çizili resimde ki Fatmanur oldu…

Kahramanmaraş merkez de halasıyla birlikte aynı odada göçük altında kalan Fatmanur depremin ikinci gününde (52. Saat ) ağzında emziğiyle enkazdan sağ salim çıkarıldı. Sesini duyduğumuz andan intibaren onun için bütün hazırlıkları yapmıştık acil çantamızda enkazdan bulduğumuz  oyuncak onu bekliyordu .. ambulansda o oyuncağı sıkı sıkı tuttu .. daha sonra fizik tedavi için geldiği kayseri şehir hastenesinde aynı enkazdan çıktığı ilk an gibi sarıldık onunla oyunlar oynadık.

T.C. Sağlık Bakanlığı

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Nevşehir UMKE

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu