Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir İl Özel İdaresi sel’in yaralarını sarıyor

Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri bugün etkili olan şiddetli yağış sonrası hasar gören köy yollarında çalışmalarına devam ediyor.

Nevşehir’de aniden başlayan şiddetli yağmur sonrası oluşan sel felaketlerinin ardından İl Özel İdaresine bağlı ekipler saha çalışmalarına başladı.

Nevşehir Özel İdaresi gün boyu olaydan etkilenen köylerde yağmur ve doludan kaynaklı sel felaketinin izlerini silmek ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indirebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda sel ihbarı alan Nevşehir İl Özel İdare ekipleri iş makineleriyle trafiğe kapanan Boğazköy ile Özyayla arası iki köy yolunu tekrar ulaşıma açmak için çalışma başlattı.

Genel Sekreter Kamil Duru: “İlimizde etkili olan şiddetli yağış ve sel sonrası oluşan afet sebebiyle, Özel İdare olarak gerekli tüm çalışmaları derhal yapmaya başladık.  Köylerimizin rüsubat temizliği, Tıkanan menfezlerin temizliği, Kumlama çalışmaları, Bozulan yollar onarılma çalışmaları hızla devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu