Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Öğrencilerden En Anlamlı Hediye “Kitabım Senindir”

Nevşehir Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Maarif50 Projesi" çatısı altında "Kitaplara Göz Değsin" projesinin alt kolu olan 'Kitabım Senindir' faaliyeti ile okulların kütüphanesinin zenginleştirilmesi amaçlanmaktadır.

Bu amaç doğrultusunda Uçhisar Haydar Çankaya İlk/Ortaokulu yönetici, öğretmen, veli ve öğrencileri tarafından toplanan 1.210 kitap Boğaz köyü Şehit Murat Ateş İlk/Ortaokuluna; İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf YAZICI, Uçhisar Haydar Çankaya İlk/Ortaokulu müdürü Kuttusi KOÇAK, öğretmen, veli ve öğrencilerin katılımıyla hediye edildi. İl Müdürü, ”Maarif50 Projesi”nin alt projelerinden olan ”Kitaplara Göz Değsin” projesi ile ilde öğrenim gören her kademedeki öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılması, öğrencilerin hayal dünyasının geliştirilmesi, kelime dağarcıklarının zenginleştirilmesi, okuduğunu anlama ve kendini ifade etme düzeyinin arttırılmasının hedeflendiğini belirtti. Bu proje ile öğrenciler arasında dayanışma, paylaşma, yardımlaşma kültürünü güçlendirerek sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesini, onların sadece akademik başarılarına değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkı sağlandığını ifade eden Sayın YAZICI; proje ile öğrencilerin birbirlerine destek olmanın ve birlikte daha güçlü olmanın değerini öğretiyoruz, dedi. Projeye emek veren ve katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimine, Uçhisar Haydar Çankaya İlk/Ortaokulu yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf YAZICI, daha sonra okulun birimlerinde de incelemelerde bulunarak okul müdürü Davut YALÇIN’dan bilgi aldı. Öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelip bilgi alışverişinde bulunan İl Müdürü, Nevşehirimizin güzide eğitim camiasına teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu