Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir Türk Kadınlar Birliği Başkanı Derya Yazar oldu

Türk Kadınlar Birliği'nin Nevşehir Şube Başkanlığına oy birliği ile Derya Yazar seçildi.

2019 yılından beri birlik başkanlığı görevini yürüyen Yaşar Nihan Küsmez, başkanlık görevini yapılan oylama sonrasında Derya Yazar’a bıraktı.

Yazar’a yeni başkanlık görevinde başarılar dileyen Küsmez, “Nevşehir’de 2003 kuruluşumuzdan bu zamana kadar üyesi olduğum, 2019 yılından itibaren, 15 yıldır başkanlığını yaptığım, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi Başkanlığını, arkadaşımız Derya Yazar’a bırakıyorum. Derya Yazar’ı ve yeni yönetim kurulunu tebrik eder, başarılar dilerim.” diye konuştu.

“CUMHURİYET VİZYONUYLA İLERLEMEYE GAYRET GÖSTERECEĞİZ”

Başkan Yazar ise, Cumhuriyet ışığının Türk kadınlarına güzel bir armağanı olan Türk Kadınlar Birliği’nin Nevşehir şubesine, oy birliğiyle seçilmiş olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını belirtti.

Yazar, “Türk kadınının siyasal ve sosyal haklarını elde etme mücadelesinde,  1924 yılında Atatürk’ün eşi Latife Hanımın destekleriyle, Nezihe Muhittin’in öncülüğünde kurulmuş olan Türk Kadınlar Birliği’nin yeni başkanı olarak; çalışma arkadaşlarımla birlikte yapacağımız projelerde Cumhuriyet vizyonuyla ve çağdaş kadın hareketinin paralelinde ilerlemeye gayret göstereceğiz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu