Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

O kasabaya lise kazandırılacak

Nevşehir'İn Ürgüp ilçesine bağlı o kasabasında belediye başkan adayı lise projesini açıkladı.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerinde AK Parti’nin Ortahisar Belediye Başkan adayı Mustafa Ateş, kasaba için yapacağı projeleri teker teker açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda Ateş, kasabada bulunan gençlerin ilgilendiren lise projesini açıkladı.

Ateş, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Biz öyle uçuk kaçık, hayali, yapamayacağımız işlere değil; yapabileceğimiz projelerin altına imza atıyoruz. Ve yapacağımız işler için Ortahisarımıza söz veriyoruz. Çünkü biz, verdiğimiz sözü tutarız.

Ortahisarımıza tıpkı camide olduğu gibi, yine hayırseverimizin desteği, Belediyemizin de katkılarıyla bir Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli kazandıracağız. Yapılacak lisemiz iş garantili olup, mezun olacak kalifiye tüm işgücü, kasabamızda ve bölgemizde istihdam edilecektir. Kapadokyanın tamamı için çok kıymetli olan bu proje Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından onaylanmış olup, Kapadokya Alan Başkanlığımızda da onay aşamasındadır.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu