Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir ilk 10’a girdi

Nevşehir gurur günlerinden bir tanesi yaşıyor. Yayımlanan listede ilk 10’a girdi.

UNESCO tarafından açıklanan Türkiye’nin en lezzetli yemeklerinin yapıldığı gastronomi şehirleri belli oldu. Türkiye’nin zengin ve çeşitli mutfağıyla ön plana çıkan şehirler arasında yer alan Nevşehir, ilk 10 şehir arasında kendine yer buldu.

Nevşehir’in yöresel lezzetleri ve benzersiz tatlarıyla  gastronomi turizminde önemli bir rol oynadığı belirtildi. Kapadokya’nın eşsiz doğasıyla birleşen lezzetler, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. UNESCO’nun belirlediği listede yer alan şehirler şu şekilde; Gaziantep, Hatay, Afyonkarahisar, Balıkesir, Kayseri, Adana, Diyarbakır, Konya, Tokat ve Nevşehir.

VEKİL KILIÇ MÜJDELEDİ!

Konuyla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, “ Türkiye’nin en lezzetti yemeklerinin yapıldığı gastronomi şehirlerimiz UNESCO tarafından açıklandı. İlk 10’da yer alan Nevşehir’imize leziz yemeklerimizin tadına bakmak için tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Nevşehir’in yemekleri de leziz, manzaraları da eşsiz… Haydi Nevşehir’e!” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu