Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Ziyaret

Okulların gelişim profilini gözlemlemek ve eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyaret gerçekleştirdi.

Sınıflarda öğrenciler ile bir araya gelen İl Müdürü; stres yönetimi, sınav kaygısı, problem çözme becerisi, kitap okumanın sosyal ve akademik hayatımıza yansımaları, hedeflere ulaşmadaki izlenmesi gereken yollar, planlı-programlı çalışmanın önemi ve kazanım süreçlerinin takibi konuları üzerinde durarak öğrencilerin görüş ve önerilerini aldı.

Öğretmenler odasını da ziyaret eden Sayın YAZICI, öğretmenlerle Ulusal ve İlimizde yürütülen projelerin takibi ve bilgilendirilmesi, öğrenci gelişim süreçlerinin izlenmesi, kurum kültürünün gelişmesi ve bu yönde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Öğrencilerin davranışlarının ve akademik başarılarının izlenmesinin önemini vurguladı.

İl Müdürü, öğrencilerin edindikleri bilgilerin içselleştirilerek davranışa dönüştürülmesi, okulların eğitim sisteminin temel sistemi olması nedeniyle eğitimin yapı, hedef, süreç ve işlev boyutlarından en önemlisi olan işlev boyutunun okullarda gerçekleştirildiğini vurgulayarak okulların işlevini tam anlamıyla yerine getirmesiyle hedeflere ulaşmanın mümkün olduğunu belirtti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu