Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp’te Umre Eğitim Semineri düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umreye gidecek olan yürüme mesafeli 15 günlük 6.tur için Ürgüp Musalla Cami’sinde Umre Eğitim Semineri düzenlendi.

2 gün süren Umre Eğitim Semineri’nin ilk gününde İlçe Müftüsü İsmail Karadavut, “İbadet Bilinci ve Umre İbadeti” ve “Hz. Peygamber, Medine ve Mescid-i Nebevi, İlçe Şube Müdürü Ahmet Tuncer ise “Umre İbadetinin Gereği Olarak Birlikte Yaşama Bilinci”, ve “Umre Yolculuğuna Çıkmadan Önce Maddi ve Manevi Hazırlık” konularını umrecilere slayt eşliğinde anlattı.

Seminerin son günü İlçe Vaizi Adem Saylan, “Umrenin Hikmeti ve Umredeki Semboller” konusunu işleyip uygulamalı olarak umre ibadetinin tanıtımını yaptı.

Program, Grup Başkanı Evka Kur’an Kursu Öğreticisi Nuran Üzel’in, “Kadınlara Özgü Konular”da bayan umrecilere bilgilendirmeleri ile sona erdi.

Umrecilerin eksiksiz katılım sağladığı programda İlçe Din Hizmetleri Uzmanı Abdurrahim Sayar, Şef Mustafa Kolman ve Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Bekir Ata da hazır bulundu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu