Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

TOBB’un, Ürgüp’te yaptıracağı okulun ikmal inşaatı ihalesi gerçekleştirildi

Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde eğitim ve öğretim kalitesini arttıracak TOBB 24 derslikli lise ikmal inşaatı ihalesi gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan protokol ile “81 ilde 81 Meslek Lisesi” projesi kapsamında İlimizin ve Ürgüp ilçemizin eğitim ve öğretim faaliyetlerinin artırılarak daha kaliteli ve iyi şartlarda öğrencilerimizin hizmetine sunmak, gelecek kuşaklarımızın donanımlı yetişmesine katkı sağlamak adına TOBB 24 derslikli lisemizin ikmal inşaatı ihalesi gerçekleştirilmiştir. Toplam inşaat alanı 6250 metrekare olan yatırımın 250 gün içinde tamamlanması planlanmaktadır.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; “Şehrimizin geleceği için eğitim alt yapısını güçlendirmeye devam ediyoruz. Ürgüp İlçemizin eğitim ve öğretim kalitesini arttıracak TOBB 24 derslikli lise ikmal inşaatı ihalesi gerçekleştirildi. Toplam inşaat alanı 6250 metrekare olan yatırımın 250 gün içinde tamamlanması planlanıyor. İlçemizin gençlerine hayırlı olmasını temenni ediyoruz.Ürgüp İlçemize Hayırlı Olsun.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu