Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Üniversiteyi kazanan öğrencilere kitap desteği

Eğitime desteğe öncelik veren Genç Nevşehirliler Derneği, Ankara’da ve farklı illerde Üniversite kazanan Nevşehirli öğrencilere ücretsiz bölüm kitaplarını hediye etti.

Derneğimiz kuruluşundan itibaren memlekete değer katan ve eğitim anlamında bir sivil toplum kuruluşu olarak bugüne kadar görülmemiş desteği vermeye devam ediyor. Ankara’da yaşayan İş İnsanı Emel Büken Töreli’nin desteği ile birlikte bu sene bir ilki daha gerçekleştirdi.

Memleketin yetiştirmiş olduğu gençlere Ankara’da sahip çıkan ve onları maddi ve manevi anlamda yalnız bırakmayan Dernek; bu yıl öğrenim döneminde ihtiyaçları olan bölüm kitaplarını veya mezuna yaklaşan son sınıf öğrencilere Kpss kitapları, TUS hazırlık kitapları ve hatta Tıp öğrencilerine Steteskop desteği ile bir kez daha gönüllere girdi.

2018’den itibaren Ankara’da yaşayan bürokrat, İş İnsanı, Üniversiteli öğrenciler ve ticaretle uğraşan yüzlerce Nevşehirliyi bir araya getirmeye çalışan Genç Nevşehirliler Derneği, yaklaşık 6 senedir bugüne kadar hiç bir sivil toplum kuruluşunun yapamadığı faaliyetleri ve programları aksatmadan başarıyla bugünlere getirdi.

Memlekete kütüphane desteği ile başlayan destekler bugün itibariyle toplam 13 binin üzerinde kitap bağışı ile birlikte 5 kütüphaneyi okullara kazandırdı. Bir tane özel eğitim sınıfı, bir adet mini spor kompleksi, bir adet konferans salonu desteğiyle binin üzerinde öğrencinin faydalanacağı imkanları sundu.

2021-2022 yılında geniş kapsamlı çalışmalarla Ankara’da öğrenim gören 100 öğrenciye burs desteği imkanı sunduk. Bir sonraki eğitim döneminde 120 öğrenciye desteğe devam eden Genç Nevşehirliler Derneği, bu sene de aynı şekilde Üniversiteli öğrencilere zor dönemlerinde destek olmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu