Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Genç Nevşehirliler derneği öğrencilerin elinden tutmaya devam ediyor

NEVŞEHİR(MHA) Bugüne kadar, çeşitli alanlarda olduğu gibi eğitim alanında da birçok yeniliğe ve ilerlemeye imza atmış bulunan Genç Nevşehirliler Derneği hizmetlerine hız kesmeden devam etmekte ve eğitim için yediden yetmişe toplumun her kesimine el uzatmakta.

Eğitimin toplumun vazgeçilmez bir unsuru olduğunun farkında olan Genç Nevşehirliler Derneği kurulduğu andan itibaren, eğitimine devam etmek için yeterli maddi imkanı bulunmayan üniversite öğrencilerine kucak açmış ve 2020 yılından bugüne kadar toplam 220 öğrenciye burs imkanı sağlamış ve sağlamaya da devam etmekte. Ayrıca dernek, üyelerinin desteği ve işbirliği ile birlikte, isimlerini kültür ve eğitim dünyasının tanınan kişilerinden alan Prof. Dr. zeynep Korkmaz, Eşekli Kütüphaneci Mustafa Güzelgöz, Faik Çetin Kütüphaneleri başta olmak üzere kurduğu birçok kütüphane sayesinde yaşadığı bölgede kütüphanelere erişim imkanı bulunmayan öğrencileri de unutmamış ve onları kitaplarla buluşturdu. Dernek, düzenlediği tiyatro gibi birçok etkinlik sayesinde de öğrencilerin sosyal yaşamlarına katkı sağlamayı da ihmal etmemekte.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet’i biz kurduk, O’nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.” sözünü ilke olarak benimsemiş bulunan dernek, daha parlak bir gelecek için kendisini ülkesine adamış öğrencilere kucak açmaya ve eğitimin her alanında onların elinden tutmaya özveriyle devam ediyor.

Bu anlamda başvuru formu linkini dolduracak arkadaşlarımızın değerlendirmelerini tamamladıktan sonra geri dönüş yapılacak.

Başvuru şartları

  1. Ankara’da Üniversite öğrencisi olmaya hak kazanmak. Öncelik Ankara!
  2. Nevşehirli olmak veya Nevşehir de yaşıyor olmak.
  3. Lisans programını kazanmış olmak.
  4. İstenilen belgeleri eksiksiz bir şekilde tamamlamak.
  5. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak Şirketimiz tarafından aşağıda açıklanan kapsamda ve “Açık Rıza” vermeniz halinde işlenebilecektir.
  6. Herhangi bir veya birkaç kurumdan burs almamak.
  7. Dernek faaliyetlerinden en az birine katılmış olmak. ( Burslar açıklanmadan önce bir program yapacağız. Geçerli mazereti olanlar hariç. )

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu