Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NTSO ve NTB Meclis Üyeleri, TOBB’a çıkarma yaptı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Üyeleri TOBB Bilgilendirme Semineri'ne Katıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) , Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) ve Ürgüp Ticaret Odası (ÜTSO) Meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen ‘Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

NTSO , NTB ve ÜTSO meclis üyeleri, 2 gün boyunca yoğun programla gerçekleşen Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne yoğun ilgiyle katıldı.

Toplantıya, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Meclis Başkanı M. Ali Öbekli, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, Genel Sekreter İbrahim Akgür, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı , Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Uslu Tombalak, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın, Meclis Başkanı Kemal Öğütlü katıldılar.

TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne yoğun katılımla iştirak eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Ürgüp Ticaret Odası Meclis üyeleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile de bir araya geldi.

YOĞUN PROGRAM

Seminer, TOBB Danışmanı Cemil Çiçek’in ‘TOBB’un kurumsal yapısı’ üzerine söyleşisiyle başladı. 2 gün süren seminer programında; TEPAV, Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Dönüşüm, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Etkili Yönetim Becerileri, Protokol Kuralları, Finansal Yönetim, E-Ticaret ve Sosyal Medya, Medya İlişkileri, Mimikler Yalan Söylemez/Kültürlerarası Beden Dili, Kişisel Gelişim, Türkiye Ekonomisindeki Güncel Gelişmeler, TOBB İştirakleri konuları üzerine kapsamlı söyleşiler yer aldı. Seminer programı TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sunumu ve Kampüs Gezisiyle sona erdi.

‘ŞEHRİN KANAAT ÖNDERLERİ SİZSİNİZ’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, demokrasinin en çok işlediği kurumun TOBB olduğunu, meclis üyelerinin atamayla değil seçimle göreve geldiğini vurgulayarak, “En zor seçimde bizimkidir. 4 yıl boyunca ekmek kavgası verdiğin rakibinden oy istemek en zor iştir” ifadelerini kullandı.

Bu işlerde para pul olmadığını ifade eden TOBB Başkanı, işlerinden, evlerinden ve arkadaşlarından fedakarlık ettiklerini söyledi. Hisarcıklıoğlu, “İnsanlara tam da faydalı olacak yerdesiniz. İlinize, ilçenize katkı vermek istiyorsanız bulunduğunuz makamlar müthiş bir fırsat. Unutmayın insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” şeklinde konuştu.

Şehirlerin kalkınmasının özel sektör ile olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Şehrinizde rotayı siz belirleyeceksiniz. Şehir zengin olursa, ülke de zengin olur” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu, birbirlerini ötekileştirmemelerini, farklılıkları kabullenmelerini istedi.

Başkan Hisarcıklıoğlu konuşmasının ardından, NTSO, NTB ve ÜTSO Meclis üyeleriyle toplu fotoğraf çektirdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu