Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

ÜRGÜP’ÜN KARDEŞ ŞEHRİ LARİSSADAN BAŞKAN AKTÜRK’E ZİYARET

Ürgüp ile kardeş şehir olan Larissa’dan gelen “Larissa Tarihi ve Etnografik Birliği” heyeti Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e ziyaret gerçekleştirdi.

Ürgüp Belediyesi ile Yunanistan’ın Larissa Belediyesi arasında 1996 yılında gerçekleşen kardeş şehir ziyaretlerine bir yenisi daha eklendi. Larissa’dan gelen Larissa Tarihi ve Etnografik Birliği heyeti, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e uzun yıllardır süre gelen dostluk ve kardeşlik köprüsünün sürmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ve mutluluklarını belirttiler.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; Ürgüp Belediyesi ile Larissa Belediyelerinin 1996 yılında imzalamış oldukları kardeş şehirliğin günümüze kadar süregelmesinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Kardeş şehrimiz olan Larissa’dan gelen Larissa Tarihi ve Etnografik Birliği heyetinin Ürgüp Belediyesine yapmış oldukları ziyaretten dolayı da büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. İki kardeş şehir tarihi kültürel ve sosyal bir çok ortak değerlere sahip olduğunu belirten Başkan Aktürk kardeşliğin ve dostluğun en iyi şekilde yansıtan iki şehiriz.

Larissa Tarihi ve Etnografik Birliği Başkanı olan İoanna Skenderidou  uzun yıllardır Ürgüp ile kardeş şehir olan Larissa’nın tarihi kültürel ve sosyal bağlarının devam etmesinden dolayı memnuniyetlerini belirterek Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün kendilerine göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı hem kendi ve birlik adına şükranlarını sunduğu söyledi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Larissa heyetinin yapmış olduğu ziyaretin anısı olarak Larissa Tarihi ve Etnografik  Birliği Başkanı İoanna Skenderidou’ya Ürgüp Üç Güzeller temalı tablo takdim etti.

Larissa Tarihi ve Etnografik  Birliği Başkanı İoanna Skenderidou ve heyet tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e Larissa temalı tablo ve hediyeleri takdim ettiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu